Pszichológusként dolgozom: gyerekek érzelmi rezdüléseivel, lelki nyűgjeivel-bajaival (olykor a szüleikével is) foglalkozom 8 éve. Szívügyem a korai szűrővizsgálatok elvégzése annak érdekében, hogy az érzelmi-szociális és képességbeli elmaradásokat minél hamarabb felismerhessük. Ez a záloga a gyermek elmaradásainak kiküszöbölésére vagy lehetőség szerinti legjobb ellensúlyozására. Szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a munkát csapatban végezhetem: orvosokkal és gyógypedagógussal karöltve dolgozom a gyermekekért. Emellett óvodapszichológusként is elsősorban a prevencióra törekszem.

A Pronon képzéséhez majd Alapítványához több okból csatlakoztam:

A szervezetfejlesztésről hallottakat azért tartom lényegesnek, mert én is szervezetekben dolgozom és igényem, hogy működéséről minél többet tudjak.

A csoportdinamikáról tanultakat az óvodai csoportok megfigyelésekor kamatoztathatom.

 A tréningvezetésről hallottak megerősítenek abban, hogy érdemes kiégést megelőző alkalmakat tervezni pedagógusoknak és segítő foglalkozásúaknak.

A Pronon közösségének tagjaként tapasztalom, hogy a közös munka lehet jóleső, feltöltő is, amellett, hogy hatékony. Mindkét tényezőre egyformán szükséges tudatosan törekednünk.