A gyógyszeriparban dolgoztam, majd maradva az egészségügyi vonalon, jelenleg a SALUS-nak, egy gyógyászati segédeszközök gyártásával, kis és nagykereskedelemmel foglakozó cégnek vagyok az ügyvezetője.

Emellett 2013-ban végeztem a Semmeweis Egyetem Lelkigondozó Szakán. Ezután kezdtem el vezetést- szervezetfejlesztést tanulni, megtapasztalva, hogy egyéni jól létünk mennyire függ a minket körülvevő struktúrák működésétől. A for-profit szférában ezen a téren óriási tudás és tapasztalat halmozódott fel. Cégvezetőként tapasztalom, hogy ez a szemlélet és tudás milyen jelentősen tudja előre mozdítani a vállalatokat és a bennük dolgozó embereket. Tapasztalom azt is, hogy a felvetett kérdések és a válaszok során megnyíló új utak nem csak a cég számára, hanem az egyéni útkeresésünk szempontjából is fontosak.  Örömmel csatlakoztam a A Pronon Alapítványhoz és annak  célkitűzéséhez, hogy ezt a for-profit szférában kikristályosodott tudást elérhetővé tegyük a non-profit szférában is.

Feleségemmel öt gyereket kaptunk ajándékba. Apaként nap mint nap megélem, hogy nem egyedül neveljük őket, hanem társadalmunk egyre specializálódott szervezeteire és szakembereire bízzuk őket: akár az oktatásukról akár az egészségükről legyen szó. Jó, hogy vannak akik ezt nálam sokkal jobban csinálják. Hiszek benne, hogy a világot közösen egyre jobbá tudjuk tenni. Ebben keresem a helyemet, feladatomat.

Etyeken lakunk, ahol van egy kis borászatunk barátaimmal a Zarándok Pince. Itt megélem, hogy az életem nem csak feladat, hanem ajándék. Hogy amit kapunk, az végtelenül több, mint amit magunk erejéből létre tudnánk hozni, a formálás mégis ránk van bízva.

Szeretném mindenhol meglátni ezt a végtelen gazdagságot és részese lenni a ránk bízott teremtés formálásával az alkotás csodájának.