Oktatás

Az oktatásban dolgozók napi szinten szembesülnek különböző frusztrációkkal, kihívásokkal és kommunikációs nehézségekkel.

A diákok nevelése, hallgatók oktatása, adminisztrációs terhek, a kollégák közötti feszültségek, a szakmai megfelelés mind jelentősen hozzájárulnak a napi terheléshez, növelve a kiégés kockázatát.

Munkánkkal olyan szemléletet közvetítünk, amely nemcsak a felek közötti konfliktusok kezelésében és a stressz megelőzésében nyújt segítséget, hanem a pozitív pedagógiai önkép kialakítását segíti elő.

Munkatársaink között találhatók olyan pedagógusok, akik a kreativitás és érzelmi intelligencia (EQ) fejelsztés, valamint a kompetencia alapú oktatás képviselői.

Ezáltal egy kettős eszköztárat ajánlunk a hozzánk fordulóknak, amely által ténylegesen megvalósul a stressz-kezelés, a kommunikációs nehézségek feltárása és fejleszthetővé válik a terheléssel szembeni reziliencia. Így a hozzánk fordulók újra képessé válhatnak munkájukban a pozitív, innovatív pedagógia megélésére, és kreatív, derűs, folyamatosan megújulni képes szakemberekként végezhetik munkájukat.