P. Arnóczi Krisztina vagyok, alapidentitásom szerint latin – hittan középiskolai tanár. Építész férjemmel négy gyermekünket neveljük egy Veszprémhez közeli faluban. A gyermeknevelés éveit is beleszámolva 20 évig dolgoztam egy katolikus középiskolában: tanítottam kicsiket, nagyokat, felnőtteket. 2012-ben mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakemberként szereztem diplomát a Semmelweis Egyetemen. Ott találkoztam először a pszichodrámával, mint csoportos önismereti módszerrel. Sajátomnak éreztem ezt és képződni kezdtem: sok évet és energiát nem sajnálva j 2019 tavaszán pszichodráma vezető lettem.

2016-ban új lehetőségeim adódtak: a Semmelweis Egyetemen drámacsoportot vezetek. Segítő szakemberként foglalkozom kliensekkel, 2018 tavaszán pedig elindult dramatikus módszerekkel dolgozó önismeret csoportunk Veszprémben. Szervezetfejlesztésben is további tanulmányokat folytatok, hogy segítő – fejlesztő eszköztáramat tovább bővítsem.

 A Pronon Alapítvány számomra elsősorban számomra hiteles, motivált, jól képzett emberek közössége. Ezen kívül az Alapítvány mély elhivatottsága a non-profit szféra iránt számomra vonzó, és egyezik a bennem lévő elkötelezettséggel. Az oktatás, az egyház és a családok, az a három terület, amely különösen is foglalkoztat, a Pronon ezirányú munkáihoz tudok hozzátenni az erőforrásaimmal.