„Ami elől menekülsz, és ami után vágyakozol, mindkettő benned van.” Anthony de Mello

Süttő Márta

matematika-informatika szakos középiskolai tanár, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető, feleség, 4 felnőtt gyermek édesanyja, anyós, nagymama.

A reál és a humán oldal is erős bennem, amiért például az érettségire, felvételire felkészítés során nem csak oktatok, hanem közösen megpróbálunk rálátni az esetleges elakadásokra, és ezekkel is dolgozunk.

Hosszú évek óta tartunk férjemmel jegyes-oktatást. Az itt, és saját családomban szerzett tapasztalatok inspiráltak, hogy megalkossam az „Anyós suli”-t. Egyik alapítója vagyok a Kilátó Ferences Mentálhigiénés Központnak.

Mottóm: Nem elmélet, élet!

OD1 csoportban kiegészítettem és integráltam eddig megszerzett tudásomat, és önkéntesként csatlakoztam a Pronon Alapítványhoz. Részt vettem konfliktus kezelés oktató filmek tervezésében, szervezetfejlesztés gyakorlat ko-vezetője voltam (Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné intézete), szerepeltem Pszichodramatikus esetfeldolgozás filmben. Pszichodráma workshopot vezettem Pál Feri nyári táborában.

Az alapítványban tréningek, egyéni és csoportos coachingok vezetése áll közel hozzám. A szervezetfejlesztés a közoktatásban témakör lehet az, ahol leginkább kamatoztatni tudom a tapasztalataimat